TSE Netherlands BV is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. TSE Netherlands BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf kies, net als TSE Netherlands BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk inzien welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.

Extra info over TSE Netherlands BV

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf TSE Netherlands BV. Zo is dit bedrijf gelegen in 's-Gravenhage. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. TSE Netherlands BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 70234353. Op deze site kan je ook zien wat TSE Netherlands BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het een goede keuze om samen te werken voor een organisatie in de eigen regio.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroller vergelijkbaar met TSE Netherlands BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die gebruikt maakt van een payroller als TSE Netherlands BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.