T&S Personeelsdiensten is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. T&S Personeelsdiensten kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer weten over T&S Personeelsdiensten

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf T&S Personeelsdiensten. Zo is dit bedrijf gevestigd in Waalwijk. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Als je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. T&S Personeelsdiensten is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 18077874. Op deze webpagina kan je ook inzien wat T&S Personeelsdiensten ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen graag op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het verstandig om samen te werken voor een bedrijf in de eigen regio.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met T&S Personeelsdiensten neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll partij als T&S Personeelsdiensten wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Iedere payroller kies, net als T&S Personeelsdiensten een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk erachter komen welke payroller het best bij jouw bedrijf past.