Trust-Facility is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Trust-Facility kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroller zoals Trust-Facility neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die gebruikt maakt van een partner als Trust-Facility wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Elk bedrijf rekent, net als Trust-Facility een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld over houden door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over Trust-Facility

Op deze website vind je alle publieke informatie over het bedrijf Trust-Facility. Zo is dit bedrijf gevestigd in Haarlem. Is het cruciaal om voor payroll te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Trust-Facility is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 62406450. Op deze website kan je ook zien wat Trust-Facility ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen graag op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf in de eigen regio.