TROTS Hospitality BV is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. TROTS Hospitality BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Elk bedrijf kies, net als TROTS Hospitality BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elke organisatie vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je meteen bekijken welke payroll organisatie het meest bij jou past.

Meer weten over TROTS Hospitality BV

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf TROTS Hospitality BV. Zo is deze organisatie gelegen in Wassenaar. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, TROTS Hospitality BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 67551416. Op deze website kan je ook zien wat TROTS Hospitality BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen graag af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het slim om te beslissen voor een bedrijf in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll organisatie vergelijkbaar met TROTS Hospitality BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat een partner als TROTS Hospitality BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.