Triple EEE Management Support BV is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Triple EEE Management Support BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroller zoals Triple EEE Management Support BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll partij als Triple EEE Management Support BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller bepaalt, net als Triple EEE Management Support BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elke organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s besparen door een juiste vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je simpel inzien welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.

Extra informatie over Triple EEE Management Support BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Triple EEE Management Support BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Rijswijk. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Triple EEE Management Support BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 27148340. Op deze website kan je ook inzien wat Triple EEE Management Support BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In die situatie is het verstandig om te beslissen voor een partner in de eigen regio.