Transport voor u CV is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Transport voor u CV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf rekent, net als Transport voor u CV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elke organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld bezuinigen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je direct bekijken welke payroller het best bij jouw onderneming past.

Meer informatie over Transport voor u CV

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Transport voor u CV. Zo is deze organisatie gevestigd in Beverwijk. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Transport voor u CV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 52979555. Op deze webpagina kan je ook zien wat Transport voor u CV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemingen graag op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In dat geval is het verstandig om samen te werken voor een partner in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroller vergelijkbaar met Transport voor u CV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Transport voor u CV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.