Townley Hall BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Townley Hall BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Townley Hall BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat een bedrijf als Townley Hall BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Iedere payroller kies, net als Townley Hall BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door een juiste vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je simpel bekijken welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.

Extra info over Townley Hall BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Townley Hall BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Amsterdam. Is het cruciaal om voor payroll te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Townley Hall BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 34242827. Op deze pagina kan je ook zien wat Townley Hall BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen bij voorkeur af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het slim om samen te werken voor een bedrijf in de eigen omgeving.