Tour de Vacance BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Tour de Vacance BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Tour de Vacance BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Tour de Vacance BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Elke payroller bepaalt, net als Tour de Vacance BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s bezuinigen door een goede vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jou past.

Meer info over Tour de Vacance BV

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Tour de Vacance BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Oosterhout. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Tour de Vacance BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 67728839. Op deze pagina kan je ook lezen wat Tour de Vacance BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen graag af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het verstandig om te beslissen voor een bedrijf in de eigen provincie.