TOP Werving & Selectie is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. TOP Werving & Selectie kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over TOP Werving & Selectie

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf TOP Werving & Selectie. Zo is deze onderneming gelegen in Teuge. Is het belangrijk om voor payrolling te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. TOP Werving & Selectie is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 54045703. Op deze site kan je ook tot je nemen wat TOP Werving & Selectie ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen buurt.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroller zoals TOP Werving & Selectie neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat een partij als TOP Werving & Selectie inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Elk bedrijf bepaalt, net als TOP Werving & Selectie een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk bekijken welke payroller het best bij jou past.