Timing Uitzendteam BV is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Timing Uitzendteam BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer weten over Timing Uitzendteam BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Timing Uitzendteam BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Venlo. Is het belangrijk om voor payrolling te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Timing Uitzendteam BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 38019621. Op deze site kan je ook inzien wat Timing Uitzendteam BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het een goede keuze om te beslissen voor een bedrijf in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Timing Uitzendteam BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De onderneming die een onderneming als Timing Uitzendteam BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller hanteert, net als Timing Uitzendteam BV een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je direct inzien welke payroll organisatie het best bij jouw bedrijf past.