Timeflex Projecten BV is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Timeflex Projecten BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Timeflex Projecten BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je direct erachter komen welk payroll bedrijf het meest bij jouw onderneming past.

Meer informatie over Timeflex Projecten BV

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Timeflex Projecten BV. Zo is deze onderneming gelegen in Harderwijk. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Timeflex Projecten BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 62875221. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat Timeflex Projecten BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemers graag op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In die situatie is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf in de eigen provincie.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroller vergelijkbaar met Timeflex Projecten BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die een onderneming als Timeflex Projecten BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.