Timeflex Personeelsdiensten BV is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Timeflex Personeelsdiensten BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Elke payroller rekent, net als Timeflex Personeelsdiensten BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je simpel bekijken welke payroller het best bij jou past.

Meer informatie over Timeflex Personeelsdiensten BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Timeflex Personeelsdiensten BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Harderwijk. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen regio? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Timeflex Personeelsdiensten BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 56465114. Op deze site kan je ook inzien wat Timeflex Personeelsdiensten BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf in de eigen buurt.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll organisatie zoals Timeflex Personeelsdiensten BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll partij als Timeflex Personeelsdiensten BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.