TIM B.V. is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. TIM B.V. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll organisatie vergelijkbaar met TIM B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die gebruikt maakt van een partner als TIM B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als TIM B.V. een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door een juiste vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk bekijken welke payroller het best bij jouw onderneming past.

Meer informatie over TIM B.V.

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf TIM B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Rijswijk. Is het cruciaal om voor payroll te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. TIM B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 63856034. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat TIM B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het slim om samen te werken voor een bedrijf in de eigen buurt.