Thornadoo Flex People BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Thornadoo Flex People BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals Thornadoo Flex People BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

Het bedrijf dat een bedrijf als Thornadoo Flex People BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elke payroller rekent, net als Thornadoo Flex People BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk erachter komen welke payroller het meest bij jouw onderneming past.

Extra info over Thornadoo Flex People BV

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf Thornadoo Flex People BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Huizen. Is het cruciaal om voor payroll te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Thornadoo Flex People BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 51965690. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Thornadoo Flex People BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In die situatie is het verstandig om te beslissen voor een organisatie in de eigen provincie.