ThinkForce B.V. is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. ThinkForce B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals ThinkForce B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll bedrijf als ThinkForce B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller bepaalt, net als ThinkForce B.V. een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld bezuinigen door een juiste vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je meteen bekijken welke payroll organisatie het best bij jou past.

Extra info over ThinkForce B.V.

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf ThinkForce B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Amsterdam. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, ThinkForce B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 66409624. Op deze site kan je ook lezen wat ThinkForce B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het verstandig om samen te werken voor een bedrijf in de eigen provincie.