Thermiek is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Thermiek kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elke payroller kies, net als Thermiek een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen erachter komen welk payroll bedrijf het meest bij jou past.

Extra informatie over Thermiek

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf Thermiek. Zo is deze organisatie gevestigd in Groningen-Stad. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Thermiek is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 2065055. Op deze pagina kan je ook zien wat Thermiek ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen graag op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om te kiezen voor een bedrijf in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroller? Een payroller zoals Thermiek neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die gebruikt maakt van een partner als Thermiek is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.