The Payroll Advisor B.V. is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. The Payroll Advisor B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller rekent, net als The Payroll Advisor B.V. een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk bekijken welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.

Meer informatie over The Payroll Advisor B.V.

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf The Payroll Advisor B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Amsterdam. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, The Payroll Advisor B.V. is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 63210576. Op deze website kan je ook tot je nemen wat The Payroll Advisor B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven graag op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om te kiezen voor een partner in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroller vergelijkbaar met The Payroll Advisor B.V. neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die een onderneming als The Payroll Advisor B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.