The Omni Managed Services Benelux B.V. is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. The Omni Managed Services Benelux B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over The Omni Managed Services Benelux B.V.

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf The Omni Managed Services Benelux B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Amsterdam. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. The Omni Managed Services Benelux B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 66389267. Op deze website kan je ook lezen wat The Omni Managed Services Benelux B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen graag op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het slim om te kiezen voor een organisatie in de eigen regio.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payrollbedrijf zoals The Omni Managed Services Benelux B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De ondernemer die een onderneming als The Omni Managed Services Benelux B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf kies, net als The Omni Managed Services Benelux B.V. een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je direct erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.