The Job of Holland BV is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. The Job of Holland BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payrollbedrijf zoals The Job of Holland BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll bedrijf als The Job of Holland BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller kies, net als The Job of Holland BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld over houden door goed te vergelijken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk bekijken welke payroller het meest bij jouw onderneming past.

Meer info over The Job of Holland BV

Op deze website vind je alle publieke informatie over het bedrijf The Job of Holland BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Papendrecht. Is het cruciaal om voor payroll te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. The Job of Holland BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 56895941. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat The Job of Holland BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het verstandig om te beslissen voor een partner in de eigen buurt.