Ter Riele Groenvoorziening is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Ter Riele Groenvoorziening kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer info over Ter Riele Groenvoorziening

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Ter Riele Groenvoorziening. Zo is deze organisatie gelegen in Klarenbeek. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Ter Riele Groenvoorziening is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 8065866. Op deze site kan je ook lezen wat Ter Riele Groenvoorziening ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemers bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het verstandig om te beslissen voor een organisatie in de eigen regio.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroller zoals Ter Riele Groenvoorziening neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat een onderneming als Ter Riele Groenvoorziening inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Iedere payroller kies, net als Ter Riele Groenvoorziening een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je direct inzien welke payroller het meest bij jou past.