Tentoo Directors Cast & Crew BV is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Tentoo Directors Cast & Crew BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer weten over Tentoo Directors Cast & Crew BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Tentoo Directors Cast & Crew BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Amsterdam. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Tentoo Directors Cast & Crew BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 34239514. Op deze website kan je ook inzien wat Tentoo Directors Cast & Crew BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven bij voorkeur af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf in de eigen regio.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf zoals Tentoo Directors Cast & Crew BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die gebruikt maakt van een partner als Tentoo Directors Cast & Crew BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Elke payroller kies, net als Tentoo Directors Cast & Crew BV een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke payroller vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s bezuinigen door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk erachter komen welk payroll bedrijf het meest bij jou past.