Ten Bolscher & Kreijkes Account. en belastingadviseurs is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Ten Bolscher & Kreijkes Account. en belastingadviseurs kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroller zoals Ten Bolscher & Kreijkes Account. en belastingadviseurs neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat een partij als Ten Bolscher & Kreijkes Account. en belastingadviseurs inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf rekent, net als Ten Bolscher & Kreijkes Account. en belastingadviseurs een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld bezuinigen door een goede vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je direct erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jouw onderneming past.

Meer informatie over Ten Bolscher & Kreijkes Account. en belastingadviseurs

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf Ten Bolscher & Kreijkes Account. en belastingadviseurs. Zo is dit bedrijf gevestigd in Rijssen. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Ten Bolscher & Kreijkes Account. en belastingadviseurs is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 8174179. Op deze pagina kan je ook zien wat Ten Bolscher & Kreijkes Account. en belastingadviseurs ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om samen te werken voor een partner in de eigen provincie.