Tempo-Team Payrolling Publiek BV is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Tempo-Team Payrolling Publiek BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Elk bedrijf rekent, net als Tempo-Team Payrolling Publiek BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld bezuinigen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je meteen erachter komen welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.

Meer informatie over Tempo-Team Payrolling Publiek BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Tempo-Team Payrolling Publiek BV. Zo is deze onderneming gelegen in Diemen. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Tempo-Team Payrolling Publiek BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 58572236. Op deze website kan je ook tot je nemen wat Tempo-Team Payrolling Publiek BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen graag af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het slim om te kiezen voor een partner in de eigen omgeving.

De voordelen

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll onderneming zoals Tempo-Team Payrolling Publiek BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat een partner als Tempo-Team Payrolling Publiek BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.