Templooi BV is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Templooi BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Extra info over Templooi BV

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf Templooi BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Groningen-Stad. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Templooi BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 67456308. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Templooi BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het verstandig om samen te werken voor een partner in de eigen regio.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Templooi BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Templooi BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf rekent, net als Templooi BV een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je simpel bekijken welke payroll organisatie het meest bij jou past.