Technify is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Technify kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Elke payroller bepaalt, net als Technify een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je direct erachter komen welke payroller het meest bij jouw onderneming past.

Extra informatie over Technify

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Technify. Zo is deze onderneming gelegen in Breda. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Technify is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 20165824. Op deze website kan je ook zien wat Technify ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen graag op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het slim om samen te werken voor een partner in de eigen regio.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll onderneming zoals Technify neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die een partner als Technify inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.