Technieker BV is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Technieker BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Technieker BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die een onderneming als Technieker BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf kies, net als Technieker BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s bezuinigen door een goede vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je direct erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jouw onderneming past.

Meer informatie over Technieker BV

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf Technieker BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Drachten. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Technieker BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 70286582. Op deze pagina kan je ook zien wat Technieker BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het verstandig om te beslissen voor een organisatie in de eigen provincie.