Techniek en Werk Personeel BV is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Techniek en Werk Personeel BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroller zoals Techniek en Werk Personeel BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Techniek en Werk Personeel BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Iedere payroller hanteert, net als Techniek en Werk Personeel BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s bezuinigen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk erachter komen welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.

Meer info over Techniek en Werk Personeel BV

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Techniek en Werk Personeel BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Velp. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen regio? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Techniek en Werk Personeel BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 66452058. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat Techniek en Werk Personeel BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemers bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het slim om te beslissen voor een bedrijf in de eigen provincie.