Technical Job Solutions is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Technical Job Solutions kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Technical Job Solutions neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroller als Technical Job Solutions is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Elke payroller bepaalt, net als Technical Job Solutions een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door een juiste vergelijking te maken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je gelijk inzien welke payroller het best bij jouw bedrijf past.

Extra info over Technical Job Solutions

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Technical Job Solutions. Zo is deze onderneming gevestigd in Assen. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Technical Job Solutions is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 58233083. Op deze website kan je ook zien wat Technical Job Solutions ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen graag op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het verstandig om te kiezen voor een partner in de eigen provincie.