TecFlex BV is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. TecFlex BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payrollbedrijf zoals TecFlex BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll partij als TecFlex BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als TecFlex BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door een juiste vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk bekijken welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.

Extra info over TecFlex BV

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf TecFlex BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Groningen-Stad. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. TecFlex BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 70360278. Op deze site kan je ook inzien wat TecFlex BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het verstandig om te beslissen voor een bedrijf in de eigen provincie.