TEAM Now! BV is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. TEAM Now! BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over TEAM Now! BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf TEAM Now! BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Rijen. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. TEAM Now! BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 70505551. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat TEAM Now! BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het slim om samen te werken voor een partner in de eigen provincie.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll onderneming zoals TEAM Now! BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat een bedrijf als TEAM Now! BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als TEAM Now! BV een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk bekijken welke payroller het best bij jouw onderneming past.