TD Personeelsdiensten BV is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. TD Personeelsdiensten BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als TD Personeelsdiensten BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld bezuinigen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je gelijk erachter komen welk payroll bedrijf het meest bij jou past.

Meer weten over TD Personeelsdiensten BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf TD Personeelsdiensten BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Enschede. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, TD Personeelsdiensten BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 64402118. Op deze website kan je ook tot je nemen wat TD Personeelsdiensten BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige bedrijven graag af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het verstandig om te kiezen voor een partner in de eigen omgeving.

De voordelen

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf zoals TD Personeelsdiensten BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die een bedrijf als TD Personeelsdiensten BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.