T.C.I. Sikkema Flexib. Rijswijk ZH e.o. is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. T.C.I. Sikkema Flexib. Rijswijk ZH e.o. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller hanteert, net als T.C.I. Sikkema Flexib. Rijswijk ZH e.o. een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen inzien welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.

Meer informatie over T.C.I. Sikkema Flexib. Rijswijk ZH e.o.

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf T.C.I. Sikkema Flexib. Rijswijk ZH e.o.. Zo is deze onderneming gelegen in Zoetermeer. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, T.C.I. Sikkema Flexib. Rijswijk ZH e.o. is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 60833343. Op deze site kan je ook lezen wat T.C.I. Sikkema Flexib. Rijswijk ZH e.o. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige ondernemers bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het slim om samen te werken voor een partner in de eigen regio.

De voordelen

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met T.C.I. Sikkema Flexib. Rijswijk ZH e.o. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll partij als T.C.I. Sikkema Flexib. Rijswijk ZH e.o. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.