TB Infra & Groenvoorziening BV is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. TB Infra & Groenvoorziening BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Elke payroller bepaalt, net als TB Infra & Groenvoorziening BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je direct bekijken welk payroll bedrijf het best bij jou past.

Extra informatie over TB Infra & Groenvoorziening BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf TB Infra & Groenvoorziening BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Ter Apel. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. TB Infra & Groenvoorziening BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 65269195. Op deze website kan je ook zien wat TB Infra & Groenvoorziening BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen regio.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroller? Een payroller vergelijkbaar met TB Infra & Groenvoorziening BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat een partner als TB Infra & Groenvoorziening BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.