TASK Personeelsdiensten is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. TASK Personeelsdiensten kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Extra info over TASK Personeelsdiensten

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf TASK Personeelsdiensten. Zo is dit bedrijf gelegen in Tilburg. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. TASK Personeelsdiensten is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 66883385. Op deze website kan je ook tot je nemen wat TASK Personeelsdiensten ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers bij voorkeur af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het verstandig om samen te werken voor een partner in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll organisatie zoals TASK Personeelsdiensten neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die een partner als TASK Personeelsdiensten inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf hanteert, net als TASK Personeelsdiensten een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s bezuinigen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.