Tandheelkunde Groep Personeels B.V. is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Tandheelkunde Groep Personeels B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over Tandheelkunde Groep Personeels B.V.

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf Tandheelkunde Groep Personeels B.V.. Zo is deze onderneming gelegen in Rotterdam. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Tandheelkunde Groep Personeels B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 67787002. Op deze pagina kan je ook inzien wat Tandheelkunde Groep Personeels B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven graag af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een bedrijf in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroller zoals Tandheelkunde Groep Personeels B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die een bedrijf als Tandheelkunde Groep Personeels B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Elke payroller kies, net als Tandheelkunde Groep Personeels B.V. een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elke payroller vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk inzien welk payroll bedrijf het meest bij jou past.