Talents Payroll B.V. is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Talents Payroll B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Talents Payroll B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat een onderneming als Talents Payroll B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf kies, net als Talents Payroll B.V. een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s over houden door goed te vergelijken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je gelijk bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw onderneming past.

Meer weten over Talents Payroll B.V.

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Talents Payroll B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Holten. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Talents Payroll B.V. is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 50428209. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Talents Payroll B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het verstandig om te kiezen voor een partner in de eigen provincie.