Talentplatvorm is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Talentplatvorm kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals Talentplatvorm neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die een onderneming als Talentplatvorm inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf hanteert, net als Talentplatvorm een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld besparen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk bekijken welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over Talentplatvorm

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Talentplatvorm. Zo is deze onderneming gelegen in Drachten. Is het cruciaal om voor payroll te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Talentplatvorm is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 59596686. Op deze pagina kan je ook inzien wat Talentplatvorm ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het slim om te beslissen voor een organisatie in de eigen regio.