Talent4U Personeelsdiensten BV is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Talent4U Personeelsdiensten BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over Talent4U Personeelsdiensten BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Talent4U Personeelsdiensten BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Utrecht-Stad. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Talent4U Personeelsdiensten BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 70807728. Op deze pagina kan je ook lezen wat Talent4U Personeelsdiensten BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het slim om te beslissen voor een organisatie in de eigen provincie.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payrollbedrijf zoals Talent4U Personeelsdiensten BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Talent4U Personeelsdiensten BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller bepaalt, net als Talent4U Personeelsdiensten BV een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je meteen erachter komen welke payroller het best bij jou past.