Talent-team Services BV is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Talent-team Services BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroller vergelijkbaar met Talent-team Services BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll partij als Talent-team Services BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je weten wat payrolling kost? Ieder bedrijf kies, net als Talent-team Services BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen inzien welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.

Meer informatie over Talent-team Services BV

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf Talent-team Services BV. Zo is deze organisatie gelegen in Sint Pancras. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Talent-team Services BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 34323003. Op deze site kan je ook inzien wat Talent-team Services BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers graag af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het slim om te beslissen voor een organisatie in de eigen provincie.