T & S Flex Industrie BV is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. T & S Flex Industrie BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller kies, net als T & S Flex Industrie BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je meteen erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Meer weten over T & S Flex Industrie BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf T & S Flex Industrie BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Waalwijk. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. T & S Flex Industrie BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 67521649. Op deze website kan je ook tot je nemen wat T & S Flex Industrie BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In die situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een organisatie in de eigen provincie.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll organisatie zoals T & S Flex Industrie BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De onderneming die een onderneming als T & S Flex Industrie BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.