't Kroontje Personeelsdiensten B.V. is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. 't Kroontje Personeelsdiensten B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over 't Kroontje Personeelsdiensten B.V.

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf 't Kroontje Personeelsdiensten B.V.. Zo is deze onderneming gelegen in Veghel. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, 't Kroontje Personeelsdiensten B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 62737961. Op deze pagina kan je ook lezen wat 't Kroontje Personeelsdiensten B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven graag op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het een goede keuze om te kiezen voor een organisatie in de eigen provincie.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met 't Kroontje Personeelsdiensten B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll bedrijf als 't Kroontje Personeelsdiensten B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller hanteert, net als 't Kroontje Personeelsdiensten B.V. een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.