't Kollektief, payroll & advies B.V. is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. 't Kollektief, payroll & advies B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Elke payroller rekent, net als 't Kollektief, payroll & advies B.V. een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk bekijken welke payroll organisatie het best bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over 't Kollektief, payroll & advies B.V.

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf 't Kollektief, payroll & advies B.V.. Zo is deze organisatie gelegen in Amsterdam. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, 't Kollektief, payroll & advies B.V. is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 68421516. Op deze webpagina kan je ook lezen wat 't Kollektief, payroll & advies B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het verstandig om samen te werken voor een organisatie in de eigen buurt.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll organisatie zoals 't Kollektief, payroll & advies B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als 't Kollektief, payroll & advies B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.