T & E Payroll Services BV is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. T & E Payroll Services BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf rekent, net als T & E Payroll Services BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je gelijk erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over T & E Payroll Services BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf T & E Payroll Services BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Utrecht-Stad. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. T & E Payroll Services BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 14079480. Op deze pagina kan je ook lezen wat T & E Payroll Services BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het verstandig om te beslissen voor een partner in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroller zoals T & E Payroll Services BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een partner als T & E Payroll Services BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.