Sylvia de Bruin Advies BV is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Sylvia de Bruin Advies BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Ieder bedrijf rekent, net als Sylvia de Bruin Advies BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je gelijk inzien welke payroll organisatie het best bij jou past.

Meer info over Sylvia de Bruin Advies BV

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf Sylvia de Bruin Advies BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Amersfoort. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Sylvia de Bruin Advies BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 58996176. Op deze site kan je ook inzien wat Sylvia de Bruin Advies BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een organisatie in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroller zoals Sylvia de Bruin Advies BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als Sylvia de Bruin Advies BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.