Sumter & De Kraaij BV is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Sumter & De Kraaij BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller hanteert, net als Sumter & De Kraaij BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je meteen bekijken welke payroller het best bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over Sumter & De Kraaij BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Sumter & De Kraaij BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Rotterdam. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Sumter & De Kraaij BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 69911290. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Sumter & De Kraaij BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemers bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf in de eigen regio.

De voordelen

Op zoek naar een payroller? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Sumter & De Kraaij BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die gebruikt maakt van een partner als Sumter & De Kraaij BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.