Summit Personeelsdiensten BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Summit Personeelsdiensten BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Summit Personeelsdiensten BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De ondernemer die een partner als Summit Personeelsdiensten BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Summit Personeelsdiensten BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld over houden door een juiste vergelijking te maken. Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je direct inzien welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.

Meer weten over Summit Personeelsdiensten BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Summit Personeelsdiensten BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Almere. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Summit Personeelsdiensten BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 59864427. Op deze website kan je ook zien wat Summit Personeelsdiensten BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een bedrijf in de eigen omgeving.