Succes! uitzendbureau is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Succes! uitzendbureau kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroller? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Succes! uitzendbureau neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die gebruikt maakt van een payroller als Succes! uitzendbureau wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf kies, net als Succes! uitzendbureau een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld over houden door een goede vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je direct bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jouw onderneming past.

Meer weten over Succes! uitzendbureau

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Succes! uitzendbureau. Zo is dit bedrijf gelegen in Hengelo. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Succes! uitzendbureau is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 8222863. Op deze pagina kan je ook inzien wat Succes! uitzendbureau ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen buurt.