Stuyvers Uitzendbureau BV is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Stuyvers Uitzendbureau BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Stuyvers Uitzendbureau BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je direct bekijken welke payroller het meest bij jou past.

Extra info over Stuyvers Uitzendbureau BV

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Stuyvers Uitzendbureau BV. Zo is deze onderneming gelegen in Rotterdam. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Stuyvers Uitzendbureau BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 24289417. Op deze website kan je ook zien wat Stuyvers Uitzendbureau BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het slim om samen te werken voor een partner in de eigen regio.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll onderneming zoals Stuyvers Uitzendbureau BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De onderneming die een bedrijf als Stuyvers Uitzendbureau BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.