Straight Nederland BV is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Straight Nederland BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over Straight Nederland BV

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf Straight Nederland BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Capelle aan den Ijssel. Is het belangrijk om voor payrolling te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Straight Nederland BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 67474527. Op deze webpagina kan je ook zien wat Straight Nederland BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het verstandig om samen te werken voor een partner in de eigen omgeving.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Straight Nederland BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De ondernemer die een partij als Straight Nederland BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Iedere payroller bepaalt, net als Straight Nederland BV een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je direct erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jou past.