Stipt Payroll Transport & Logistiek B.V. is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Stipt Payroll Transport & Logistiek B.V. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elke payroller rekent, net als Stipt Payroll Transport & Logistiek B.V. een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk bekijken welke payroll organisatie het meest bij jou past.

Meer informatie over Stipt Payroll Transport & Logistiek B.V.

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Stipt Payroll Transport & Logistiek B.V.. Zo is deze onderneming gelegen in Dordrecht. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Stipt Payroll Transport & Logistiek B.V. is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 68740530. Op deze site kan je ook tot je nemen wat Stipt Payroll Transport & Logistiek B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers graag af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een partner in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Stipt Payroll Transport & Logistiek B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Stipt Payroll Transport & Logistiek B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.